Proizvodi za kvalitetno prdenje


Pajin ZATVOR,

Patite od zatvora? Nemate vjetrove? Ne prdite vise ko nekad pa Vam zbog toga trpi posao, skola, zena Vas ostavila…..

 

Nista se ne sekirajte jer poduzece:

“Nemprd Ti Za Hou” d. o. o. ima rijesenje za vase probleme. Dozvolite da mi prdimo umjesto Vas, a da drugi misle kako Vi to cinite.

Dodjite do naseg prodajnog centra “Nabijemtisupakulice” koji se nalazi na trgu austrobugarskog podguznika bana J. Sokcevica i osobno odaberite prdac iz bogate palete nasih proizvoda. Nas maneken i prodavac Prdo Vam je na usluzi 24 sata pa i nedjeljom.

Evo i odgovora na neka pitanja:

P1: Kako se montira?

Vrlo jednostavno jer nas proizvod je pakiran u nepropusne plasticne bocice i sabijen hladnom metodom tako da zvuk i miris ostaju prirodni.A montaza je vrlo jednostavna: Bocicu , a ima ih u svim bojama odvrtite i stavite medju guzove i stiskanjem guzova aktivirate mehanizam.

P2:Hoce li mi muz primjetiti kako je to “muski” prdac?

Svakako ne jer imate regulator podesivosti prdca.

Jugonostalgicar ste? Bojite se reci? Proganjaju Vas Tonsonovci? Nista zato, neka Vasa guzica govori umjesto Vas i priustite si prdac “MARSAL”-samo za jugonostalgicare.

Iz nase bogate ponude prdaca izdvajamo:

“STEPA” – za osobe sklone avanturama

“SCHEKS” – za ljubitelje dobre kapljice

MIRI KOSORKA – necujan zvukovno, ali intenzivno mirisan

“MALI JAZO” – za obozavatelje kucnih ljubimaca

“U RAZDELJAK TE LJUBIM” – za one koji su malkice perverzniji u sexu

“PRDINA BARA” – uvalite voljenoj osobi i promatrajte reakciju i na kraju cete se obadvoje grohotom smijati jer samo ovaj prdez tako dobro vlazi.

Tu su jos i prdezi javnih politicara, estradnih umjetnika pogodni za tulume. Izaberete jednu osobu koja prdi, a ostali pogadjaju o kojoj je javnoj osobi rijec.

Prdezi za nacionalne manjine:”Hedervari”, “Boro i Ramiz”, “Tuto Bugarin”, “Rom”, “Burdus” “Prle i Tihi”… i zapamtite: PRDEZ NAS ZVUCI KAO VAS!!!

EVO STO O SAMOM PROJIZVODU KAZE NAS MARKETINSKI STRUCNJAK drug VANZEMALJAC:

Na vas upit da li je ovo patentirano, morali Smo naci malo vremena da vam odgovorimo i podastremo nepar cinjenica o poduzecu ” Nemprd Ti Za Hou ” d.o.o.Ovo navedeno poduzece od sami je pocetaka brinulo o kvaliteti svoji prizvoda i slijedilo svjeske kvalitete i vrsilo proces stalnog poboljsanja prdeza sukladno normi. Za sve proizvode gori iznad navedenog podzeca izdat je cercifikat kvlitete i zastite okolisa ISO 9001. Sam cercifikat ISO 9001 u jedno vam govori da se pazilo na sve segmente ovoga domacega proizvoda. Vas podatak da prduckate redovito i to svakije dan je za svaku phvalu ali ne mojte cekati stare dane nego oma kupite jedan iz zaista siroke palete prdeza.Koliko su sami prizvodi iz opet onoga gori navedenog poduzeca popularni i dobri i kvalitetni i trazeni govori sama conjenica da je na putu prema Zimbardeu gosp.precjenik.drug Pajo sklopijo red poslvnije ugovora sa drugijem poduzecima i drzavam vezano za ovi proizvod. Kupujmo domace, domace je naj boljse!

TE NASE REDOVITE MUSTERIJE drug BRACO PRVI:

U kvalitetu gore navedenih proizvoda sam se uvjerijo osobno, te jos uvjek prduckam, a samo sam jednu bocicu kupijo tamo negdje oko prosle nove godine. Nista isplativije u zivotu nisam kupijo te sam odlucijo uzet jos jedno pakovanje za naredni perijod. Posto meni ljeti u stan dolaze mlogi da ljetuju ja sam rjesijo da ih se rjesim uz pomoc ovog ultra proizvoda.

TE drug KRALJ DRUGI:

Premda, i mi u tobusu osjecamo sve dobrobiti ovakvog nacina upraznjavanja prdenja, PUNO LAKSE, A JOS I EKONOMICNO…

Podijeli s prijateljima...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Savrseno, probao sam U RAZDELJAK TE LJUBIM savrseni mirisi i kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 Sve o prdežima

Prdezi.comGore ↑