CategoryPrdezi

Zenski prdez

Zenski prdez to je ono kada negdje gledas djevojku kako prdi. To je kad iz cvijeta ( guza) izadje miris (prdez) u vezane konce (gacice i farmerke) Djevojka se olaksa ispustajuci lijep miris iz sebe.

Legendarni prdezi

1:Vatreni prdez(kada prdnes tolko jako da se vatra gasi)

2:Pustinjak(kada prdes i neko se onesvesti kao od suncanice)

3:Brus Li(prdez koj lomi staklo) NAJGORI JEDNOM IZVEDENI PRDEZ TNT:Prdez gde govna i krv i creva explodiraju i moras u hitnu 1 izveden (Jedeno je:

1hPivo,2rakije3hburitos,takosi3kom,ele cuni,6hVelikiHamburger,Pomfrit i Tunjevina,9hOpet Buritosi6kom,15hKupus sa rebarcima,koka kola i Ta Da!!!

NEPOKUSAVAJTE KOD KUCE

Pitalice

Šta je hrabrost?
Kada čovjek koji ima proliv pokušava da prdne u javnom prijevozu.

 

Continue reading

Mudrosti

Djeca su kao prdeži, ne smetaju vam vaša, al tuđa su nepodnošljiva.

Continue reading

Prdim, dakle postojim!

Prda, čudna je to pojava. Dođe i prođe kad se najmanje nadaš.Neki je smatraju kao jednu od najgorih fizioloških potreba čovjeka, ali to nije istina. Ljudi koji se stide svoje vlastite prde su najgori oblik ljudske jedinke.Oni se stide svoje naljepse potrebe, oni se stide sebe.

Continue reading

Proizvodi za kvalitetno prdenje

Pajin ZATVOR,

Patite od zatvora? Nemate vjetrove? Ne prdite vise ko nekad pa Vam zbog toga trpi posao, skola, zena Vas ostavila…..

 

Continue reading

Prdonja – priča za bolje prdenje

Zivio je u velikom gradu. Imao je i nadimak koji se lako pamtio i koji su mu nadjenuli jos u djetinjstvu – Prdonja. Imao je i veliku guzicu, valjda je to i logicno za vanserijske prdonje, i malu glavu koja je vremenom postajala sve manja i manja u odnosu na guzicu. Godinama unazad sjedio je po citav dan, a imao je vec cetrdeset godina, kad je pomislio da je izrazito sretan zbog svega toga.

Continue reading

© 2019 Sve o prdežima

Prdezi.comGore ↑